Tjänster

Höögs Måleri utför flera olika typer av tjänster.

Målning ute/inne

Utomhus börjar vi med att tvätta fasaden, ibland med högtryckstvätt och ibland för hand. Därefter skrapning av allt löst sittande färg. Inoljning av alla trärena ytor, grundfärg och sen två gånger färdigstrykning. Höögs Måleri blandar färgen efter kundens önskemål och ger även rådgivning vid kulörbyte. Vi städar och gör rent efter varje arbetsdag. Vi ombesörjer även hyra av ställning vid behov. Vid behov av andra hantverkare kopplar vi även in snickare, elektriker, rörmokare och så vidare. Inomhus tar vi bort gamla tapeter, skrapar, bredspacklar över ojämna ytor, tapetserar och målar. Vi tvättar, grundmålar och färdigstryker två gånger, ibland fler gånger beroende på yta.

Tak och tegeltvätt

Mossa som tränger ner i pannor förstör pannorna och minskar livslängden och utseendet avsevärt. Vi tvättar taken grundligt för att öka livslängden. Vi oljar även in taket så att mossa inte får fäste igen och ökar därmed livslängden. Efter att vi gjort jobbet behövs det bara underhållas sporadiskt för att bibehålla kvaliteten på taket. Höögs Måleri använder sig av Grön-fri produkter från Jape

Fönstermålning

Vi tvättar, skrapar och slipar fönstren först. Därefter behandlar vi med olja, för att sedan grundmåla och utföra kittning vid behov. Till slut gör vi två färdigstrykningar. Höögs Måleri renoverar alla sorters fönster.

Kontakta oss